Tibor

 

Voordat ik bij Anthony ging trainen om mijn hardnekkige vetpercentage te verlagen was het trainen erg saai; urenlang cardio op de loopband of crosstrainer, met minimaal resultaat.
Anthony weet door een goede mix van krachttraining en HIIT mij op een leuke manier uit te dagen. Ook op het gebied van voeding heeft hij mij steeds van goed advies voorzien. Door zijn hulp heb ik mijn vetpercentage in een paar maanden tijd kunnen verlagen van 28% naar 20%.
Het is voor mij een hele verbetering zowel fysiek als mentaal.
Tijdens het trainen is Anthony positief en laat hij je tijdens de training tot het gaatje gaan. En ik krijg iedere keer een voldaan gevoel als ik klaar ben. Ik kan dan ook ten zeerste aanraden met Anthony te gaan trainen!


  Hans


Een jaar geleden ben ik gestart om met Anthony te trainen, waarbij ik het belangrijk vond om weer lol te krijgen in het sporten, fitter te worden en ook blessures te voorkomen. Op alle fronten is Anthony hierin het afgelopen jaar geslaagd; ik sport regelmatig, mijn gewicht en vetpercentage zijn behoorlijk verbeterd en weet goed te doseren in kracht en uithoudingsvermogen. Tot zover de “technische” kant, want wat Anthony voor mij bijzonder maakt is dat hij mij motiveert, stimuleert en vooral betrokken is bij mijn ontwikkeling. Dit doet hij door mijn belang voorop te stellen en daar de grenzen in te ontdekken; met humor en soms een stevig gesprek en vooral respect naar mij als klant. Thx coach voor het afgelopen jaar!
DiedrickIk ben in 9 maanden 15kg verloren en fit getraind voor de Mont Ventoux. 
Anthony is een trainer die van aanpakken weet, hij weet je tijdens de trainingen te motiveren! Tijdens de trainingen is er ook tijd voor humor, maar er moet wel getraind worden. Ook vragen worden goed en duidelijk beantwoord en Anthony let goed op je houding. 
Heb met veel zweet en plezier getraind en hoop nog jaren met hem te trainen!
Home   |   Even voorstellen   |   Personal Training & CrossFit    |   Referenties   |   Tarieven   |   Contact
Anthony Beumer Personal Training  |  Anne de Vrieshove 32  |  3437ZB Nieuwegein  |  KVK: 72583878